Hello, Pelajar-pelajar sekolah SELURUH MALAYSIA!

Khas buat pelajar Tahun 1 hingga Tingkatan 5 yang sedang “struggle” mencapai keputusan cemerlang dan mengapai cita-cita dimasa hadapan!

Anda mengalami masalah seperti ini ?

  • Nak revision topik dari topik yang paling awal

  • Banyak tertinggal topik sebelum ini

  • Belajar sendiri masih tak faham sebab tiada siapa guide

  • Cuba buat latihan tapi masih tak faham lagi

  • Nak ke pusat tusyen jauh dan tiada masa

kini tak perlu risau lagi, imustudio online class akan bantu anda!

ONLINE TUITION ini sangat best dan kami jamin pelajar akan enjoy belajar!

Kami gunakan TV bersaiz 55-65inch dan Whiteboard untuk pembelajaran interaktif!

Greenscreen macam dalam movie! untuk pelajar lebih syok belajar bersama cikgu. 
cikgu pun dah feeling2 macam dalam movie bila mengajar!

Bukan macam belajar dalam kelas biasa tau! Proses ini confirm BEST dan kami sendiri berpuashati kalau semua pelajar online kami enjoy the learning process! 

RISAU TERTINGGAL KELAS? 

Jangan risau! , kami sediakan VIDEO ULANGAN KELAS selama 7 HARI SELEPAS KELAS dimana anda boleh “playback” kelas kami dimana dan bila-bila masa sahaja! 

Semua guru-guru kami akan ajar dari bab mula-mula sehingga habis!

APA BEZA ONLINE TUITION ILMUSTUDIO DENGAN YANG LAIN?


✅ Dalam kelas pelajar boleh tanya soalan kepada cikgu jika ada yang tak jelas atau kurang faham (interaktif dua hala antara guru dan pelajar)

 

✅ Kelas kami menggunakan GREEN SCREEN dan TV untuk pelajar lebih mudah faham dan enjoy belajar dengan guru-guru kami 

 

✅Menggunakan sistem WEBSITE yang efisyen dan memudahkan pelajar menyertai kelas,muat turun nota dan tonton video ulangan

 

✅Nota dan Video Ulangan disediakan 7hari di website sekiranya tertinggal kelas LIVE

 

✅Support dari Admin seara 1 to 1 untuk memastikan anda dapat menyertai semua kelas disediakan

BARISAN GURU-GURU BERPENGALAMAN ILMUSTUDIO!

Terdiri dari tutor sepenuh masa, guru-guru cemerlan, penanda kertas dan pembuat soalan peperiksaan

BARISAN GURU-GURU FORM 4&5

Semua nya bermula dengan usaha pelajar dan kami di ilmuStudio akan bantu! 

Dengan mengikuti silibus terkini pelajaran dan tenaga pengajar yang berpengalaman sudah pasti membantu pelajar mendapatkan pengalaman belajar yang berbeza dan hasil nya juga sangat memberangsangkan !  

TESTIMONI PELAJAR KAMI!

YURAN ONLINE TUITION

Nikmati kelas ONLINE pada harga yang sangat berpatutan! . TIADA KONTRAK mahupun CAJ TERSEMBUNYI! . Anda akan mendapat diskaun AUTOMATIK semasa memilih subjek seperti dibawah

YEAR 1 - YEAR 4

6 SUBJECT
RM 90 SEBULAN
  •  

YEAR 5- YEAR 6

8 SUBJEK
RM 100 SEBULAN
  •  

FORM 1 - FORM 3

8 SUBJEK
RM 100 SEBULAN
  •  

FORM 4 & FORM5

8 SUBJEK
RM 150 SEBULAN
  •  

INGIN MELANGGAN SINGLE SUBJEK? LANGGAN SINGLE SUBJEK PADA HARGA RM30/SUBJEK UNTUK SEBULAN

F.A.Q

Kelas live dijalankan menggunakan apps zoom dimana pelajar dan guru akan dapat berinteraksi secara terus dalam apps tersebut – Sila muat turun apps zoom di smartphone/laptop pelajar

Student boleh guna code ini setiap bulan untuk dapat kan harga promo

Jadual waktu ini setiap minggu dan kelas akan berjalan setiap bulan sehingga habis tahun

Untuk tahun 1 hingga tingkatan 3 kami sediakan extra kelas. Kelas ini cikgu akan buat latihan live mengikut topik. Student boleh tanya bila buat soalan yang tak faham.

Cikgu akan habis kan dulu semua topik dan selepas habis cikgu akan mula revision dari awal.

Jadi join dulu student tak akan tertinggal

Video ulangan akan ada 7 hari di website dari hari kelas. Student boleh tengok semula sebelum kelas minggu yang seterusnya

Boleh terus bertanya kepada cikgu melalui chat atau buka microphone dan bertanya.

Boleh hubungi admin kami di talian whatsapp/call di bahagian CONTACT

Pukul 3pm hingga 10pm
Isnin hingga jumaat (Tidak termasuk cuti umum)

Semua nota dan latihan akan diberi setiap kelas. Student boleh download dan print dari login website setiap student

Pelajar boleh terus join kelas selepas melakukan bayaran. Tarikh langganan anda berdasarkan tarikh mula (Cth : daftar 7/9/2022 . langganan anda akan tamat pada 7/10/2022)

BERMINAT UNTUK MENYERTAI ONLINE TUITION ILMU STUDIO? 

 

ATAU 

 

ANDA ADA SOALAN YANG INGIN BERTANYA BERKENAAN ONLINE TUITION ? 

 

SILA KLIK LINK WHATSAPP DIBAWAH, TEAM KAMI AKAN BANTU ANDA!

ILMUSTUDIO ONLINE TUITION 2023