Hello, pelajar tingkatan 5 yang bakal mengambil SPM pada tahun 2023 nanti

Anda sedang mengalami masalah seperti berikut? 

  1. Saya  masa form 4 banyak tertinggal topik. Saya risau nanti bila masuk forum 5 tak faham.
  2. Saya BASIC semua tak faham. Risau nak belajar rasa “LOST”
  3. Saya masa belajar faham tapi esok saya akanlupa?
  4. Saya tak faham apa yang saya belajar, SO tak tahu apa yang nak tanya
  5. Saya dekat sekolah banyak aktiviti, selalu tertinggal kelas.
  6. Dekat sekolah cikgu dah ajar topik form 5, saya rasa tak boleh follow.
  7. Saya nak ulang banyak kali baru senang nak faham.

ILMUSTUDIO AKAN BANTU ANDA! 

  • Untuk subjek maths dan add maths, akan ada 3 cikgu dan 3 kelas seminggu. Dua cikgu akan ajar topik form 5 dan satu cikgu akan ajar revision semula topik form 4
  • Untuk subjek sejarah, student semua confirm malas nak baca kan? Masuk kelas cikgu kamal dia kan bercerita tentang sejarah dan guna formula-  formula mudah untuk memahami sejarah.Kelas sejarah dua kali seminggu. Satu kelas untuk cikgu ajar teknik menjawab dan revision dan satu lagi kelas untuk belajar topik form 5
  • Subjek english, ramai pelajar masih lemah. Nak buat ayat la,nak guna past tense la banyak yang confius. Ilmustudio sediakan 2 cikgu dan kelas akan buat dua kali seminggu.
  • Subjek sains pun banyak yang terlupa, terlepas, tertinggal banyak topik form4. Kelas sains cikgu akan buat 2 kali seminggu. Cikgu akan ajar terus cara nak jawab soalan dan ajar topik form5 dan revision form 4
  • Prinsip akaun, ramai pelajar masih tak faham bab BASIC. nak buka lejar,tutup lejar, nak debit dan kredit. Jangan risau. Cikgu akan buat kelas 2 kali seminggu. Satu kelas revision semula semua  topik BASIC form4. Cikgu akan ajar student semua faham bukan hafal. Lepas tu topik form 5 akan jadi mudah untuk student
  • Subjek fizik juga ilmustudio berikan 2 cikgu untuk semua student. Cikgu-cikgu akan guna video dan animation untuk terangkan setiap bab untuk memudahkan student faham.

So semua student yang banyak tertinggal jangan risau. Semua subjek kita akan berikan EXTRA class. Student confirm tak akan tertinggal lagi

Terus belajar topik FORM 4 dan FORM 5 CONFIRM student senang faham. TAK PERLU tunggu nak exam baru nak revision form 4. Setiap minggu cikgu ajar terus topik penting

TESTIMONI PELAJAR KAMI

LEBIH PADA 1000 PELAJAR DARI SELURUH MALAYSIA TELAH MENYERTAI PROGRAM ONLINE KAMI

SERTAI KELAS PERCUBAAN PERCUMA KAMI UNTUK MERASAKAN SENDIRI PENGALAMAN BELAJAR ONLINE DI ILMUSTUDIO

SILA AMBIL PERHATIAN

Tempah tempat duduk khas untuk BENGKEL percuma ini dengan isi FORM dibawah. Team kami akan hubungi anda melalui talian WHATSAPP dan CALL